Dragi moji prijatelji ovim putem zelim da se obratim cijelom savezu u vezi jedne stvari.
SPIJUNI i ostale pizdarije!!!!!
Ovako, cijelo vrijeme se povlaci da nam u savezu neko koci i neko spija tako da sam ja odlucio da uzmem malo stvar u svoje ruke i provjerim sta i kako posto sam nakon nekih kontaktiranja sa ljudima popizdio kakve gluposti padaju ljudima na pamet. Enivej da predjemo na stvar.
Meni je jasno da se neki od vas poznajete iz realnog zivota i da se svakodnevno susrecete sa ljudima iz vaseg mjesta, istim ljudima koji igraju Travian i imaju velike ambicije po pitanju traviana. Zato vas molim da ta poznanstva ostavite po strani. Ako vam zaprijeti neki nabildani tip ili ako je on neki jebeni bezbjednjak koji vam prijeti da radite ono sto vam on kaze onda radije prestanite igrat igru ili promjenite nadimak.
Sta ocu da kazem. Ne mogu da shvatim da neki ljudi traze od nasih ljudi da nasi ljudi nekima predaju svoja sela i da to umotaju pod izliku dobrobit saveza. Ili da prilikom donosenja odluke o prijemu nekih igraca u saves sa cime se ne slaze 90% ally ipak primi tu osobu i onda se fali okolo kako ipak moze da provuce sve u savezu. A sve zato sto mu neko zaprijeti neki napumpani lik koji oce da ga mlati.
Nadam se da ce se prepoznat osoba o kojoj pricam pa ce mi se javit porukom ali molio bi da to rijesi na drugi nacin. Uglavnom SVOJA SELA NE DAJITE NI POD KOJIM USLOVOM MA KO VAM TRAZIO DA PREDATE I ZBOG CEGA. TI NEKA NADJU NEKI DRUGI NACIN DA UZMU SELO a ne da preko nasih igraca traze i lobiraju da im oni predaju cropperčić 9 pod izlikom da im treba za prehranu vojske u c15. YEAH RIGHT!
Druga stvar, ocigledno je da nekolicina igraca koji se znaju sa starog servera udruzeno igraju u razlicitim ally i prate logove. Pazite sta radite.
Ozbiljni igraci iz DN bloka su upoznati sa ovim tako da ne mislite da je ovo samo moj neki hir. Jednostavno je svima pun kurac terora od strane nekih igraca i pizdarija po pitanju igre.