|
| Travian žurka, za one bes specijale propusnice... | |
| | Аутор | Порука |
---|
Alucard
Број порука : 94 Join date : 27.10.2008 Age : 37 Локација : Београд - Лесковац
| Наслов: Travian žurka, za one bes specijale propusnice... Mon 26 Jan 2009, 03:12 | |
| Evo nama nedelje... Veče nakon najvećeg okupljanja travianaca u Srbiji... Smile
Veče koje je svakako zaslužilo da bude upamćeno, te ću pokušati da svojim impresijama dočaram atmosferu svim onim drugarima koji su, igrom slučaja, propustili da nam se pridruže...
Beach bar je u vreme našeg dolaska već bio poprilično popunjen... Naša grupica: Maja, Sanja, Aleksandra, Laza i moja malenkost, malo je kasnila, spletom objektivnih okolnosti i nužnog zla. (zapamtite, devojke uvek kasne) Very Happy Čim smo se smestili, pogledom smo potražili domaćina, stamenog, crnpurastog čoveka od 2metra i kusur. afro Brzo nam je pobegao, pošto je imao puno obaveza, a i morao da ispoštuje sve goste, i još da gleda da konobari ne kradu. Wink
Ljudi su nastavili da pune Beac bar, te je u jednom trenutku otvoren i drugi deo lokala. Bilo je po slobodnoj proceni 150+ ljudi. Isticali su se momci i devojke u crnim majicama, sa narandžastim slovima, na leđima, gde je pisalo: STVARNI POBEDNICI s2 servera. Svaka čast, dobro su se organizovali.
Laza i ja, brže-bolje otrčali da zauzmemo stolove, kako bi se svi mogli smestiti, pošto smo i dalje čekali Tinu, Minu i njenog supruga da nam se pridruže... Kad smo se vraćali, imali šta da vidimo: ostavili naše žene same svega 5 minuta, a cyber frajeri krenuli da kidišu... Very Happy Jedva smo ih se otarasili. Macevanje
Napokon!!! Glavne žene u savezu su stigle. Smile Uz njihovo dopuštenje, žurka je mogla da počne... Točilo se crno pivo, pila vodka, kuvano vino, neko je čak naručivao NES... lol!
Čudna stvar, ali umorni Pirat sa Morave, odlučio se pojaviti. Smile Takođe, sa njim je došao Kimi, novi pirat.
A onda "poslastica večeri". Creative-ova mama je napravila tortu u obliku SVETSOG ČUDA. Very Happy Bilo je neumesno da se ubacujem, pa vam ne mogu preneti utiske o ukusu... Sad
Naravno, niti jedno okupljanje ne prolazi bez Cat, te su se pojavili Katarina sa verenikom (ex cat) i Aca (sadašnji cat). Ko je bio u prilici da popriča sa Acom, mislim da shvata zašto sam ga toliko branio poslednje dve nedelje... Very Happy
Žurka je odisala prijatnom atmosferom, ljudi su lako prilazili jedni drugima, pričali, upoznavali se, širili poznanstva. Sklapani su usmeni PON-ovi, razmatrale se taktike, govorilo o mogućim saradnjama. Nezvanično, možda i dobijemo novo krilo... Wink
Moram da pomenem da su dve devojke otišle sa žurke neraspoložne... Leila se nadala da će upoznati Ivicu, a Grassy, kojoj smo pokušali da otmemo selo, veče pre toga, očekivala je Uroševića... Sa druge strane, jedva smo izvukli naše devojke iz šaka muških travian protivnika. Kako da ih prepusimo neprijateljima? Very Happy
Alkohol je uzimao danak, ponoć prošla, žurka se privodila kraju... Mina i suprug su bili toliko ljubazni da razvezu ekipu kućama, inače bi se uspavali čekajući prevoze. Smile
Ovo okupljanje je pokazalo, zbog čega se zapravo nešto poput Traviana igra... Zbog ljudi, zbog poznanstava, zbog druženja... Nije bitno ko osvaja server, nije bitno ko pobeđuje a ko gubi... Nije sve u broju vojnika... Nadam se da će nam se ukazati prilika da se ponovo okupimo, u broju većem nego sinoć... Samo od nas zavisi...
Pozdrav ljudi, idem da spremam ispit... Very Happy | |
| | | jurica
Број порука : 105 Join date : 27.10.2008 Age : 34 Локација : Istocno Sarajevo
| Наслов: Re: Travian žurka, za one bes specijale propusnice... Mon 26 Jan 2009, 03:22 | |
| e bas i nisi trebao ovo ovako da spremis i stavis ,trebao si govorit da je bilo bezvz,dosadno,uzas,a ovako mi je jos krivlje sto nisam dosao tamo... Al eto,drago mi je zbog vas | |
| | | cat-gsallarmy1
Број порука : 3 Join date : 15.01.2009 Age : 44 Локација : Beograd
| Наслов: Re: Travian žurka, za one bes specijale propusnice... Mon 26 Jan 2009, 11:21 | |
| he he alucard ne siri dezinformacije cat vas pozdravlja
Последњи пут изменио cat-gsallarmy1 дана Tue 27 Jan 2009, 01:08. изменио укупно 2 пута. | |
| | | bvelickovic
Број порука : 74 Join date : 27.10.2008 Age : 45 Локација : Beograd
| Наслов: Re: Travian žurka, za one bes specijale propusnice... Mon 26 Jan 2009, 15:29 | |
| sledece okupljanje je sigurno u maju kada bude reset RS3 posto se skidam sa Traviana (ostaje ovde na forumu) mi kao savez mozemo i ranije | |
| | | cat-gsallarmy1
| Наслов: Re: Travian žurka, za one bes specijale propusnice... Tue 27 Jan 2009, 01:07 | |
| | |
| | | oktavian
Број порука : 358 Join date : 29.10.2008 Age : 34 Локација : Krusevac
| Наслов: Re: Travian žurka, za one bes specijale propusnice... Tue 27 Jan 2009, 02:37 | |
| Haahaha Pa vec i vrapci na grani sada znaju da ce WWteam osvojiti rs3 | |
| | | cat-gsallarmy1
| Наслов: Re: Travian žurka, za one bes specijale propusnice... Tue 27 Jan 2009, 04:40 | |
| - oktavian ::
- Haahaha Pa vec i vrapci na grani sada znaju da ce WWteam osvojiti rs3
Pa to je valjda isto, bar koliko ja znam ╒╬═════════════════════╬╕ *** ALPHA & FTW ** Brothers in Arms *** ╘╬═════════════════════╬╛ | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Travian žurka, za one bes specijale propusnice... | |
| |
| | | | Travian žurka, za one bes specijale propusnice... | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |